En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın taçı keşik yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına alınması kolaylaşır ve daha okkalı pert vermesi önlenir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak yapılmalıdır. Kapının intizamlı çdüzenışmasını peylemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya vahit katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının rahat açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları ekseriya üzerlerinde yangınla müteallik bilgilerin bulunmuş olduğu hizmetaretlemelere sahiptir. Bu konuaretlemeler, bapnın yangın klasını, peklik süresini ve diğer önemli bilgileri belirtir.

Yangın kapıları yararlanma alanına gereğince, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok çokça insanoğlunun can ve mal kaybına da usul hevesliabilir.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapkaloriın dosdoğru şekilde monte edilmesi ve tekdüze olarak Yangın Çıkış Kapısı bakımının mimarilması önemlidir.

Fevkda zemin vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Antrparantez, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page